Despre noi

Incepand din anul 1991...

Incepand din anul 1991, restaurantul GEDI desavarseste gustul bucatelor sale prin maiestria bucatarilor si servirea ireprosabila a ospatarilor. In restaurantul nostru se pot servi atat preparate cu specific national, cat si international. Tot aici puteti  savura o delicioasa pizza fierbinte ce poate fi urmata de o inghetata demna de gelateriile italiene.

Restaurantul GEDI, cu o constructie moderna si eleganta, dispune de o locatie aflata  pe Bulevardul Basarabia nr 176 B, zona  Diham,  alcatuita  dintr-un salon de 70 de locuri si o terasa cu 140 de locuri creata special pentru a va face cat mai placute serile calduroase de vara. Prin stilul de amenajare al terasei, atmosfera este una de evadare din tumultul si aglomeratia Bucurestiului. De asemenea, va punem la dispozitie si o parcare de 33 de locuri.

Un nou loc pentru tine ...

Din luna martie 2014 puteti savura preparatele noastre delicioase si in cea de-a doua locatie situata pe str. Prisaca Dornei nr. 8-10, Sector 3, Bucuresti (in spatele policlinicii Titan).  Restaurantul  dispune de doua saloane, cu o capacitate de 90 de locuri la parter,  150 locuri la etaj  si  o terasa de 130 de locuri.

Va invitam sa petrecem evenimente de neuitat ...

GEDI va invita la un eveniment de neuitat, fie ca vorbim de o aniversare, botez sau casatorie. Restautantul GEDI va pune la dispozitie o gama variata de meniuri astfel incat sa stisfaca toate cerintele.

Noul salon de la etaj, cu o capacitate de 150 de locuri, vine in intampinarea tuturor celor care isi doresc sa organizeze evenimente private, dar si evenimente corporate intr-o locatie eleganta.

Pentru orice informatii, va rugam sa ne contactati la unul din numerele de telefon: 0371.119.901 ; 0734.207.029 (Diham), 031.424.6134; 0735.530.533 (Titan) sau la adresa de e-mail office@restaurantgedi.ro

DSC01504

Ce spun clientii nostri...

"

Frecventez Restaurantul GEDI impreuna cu prietenii mei de mult timp. Este un restaurant de familie, linistit, unde poti manca pe saturate la preturi foarte accesibile!
Un loc de relaxare dupa o zi de munca, un loc perfect pentru un pranz in doi sau o iesire de seara cu prietenii.

— Ana Maria, Bucuresti
— Ana Maria, Bucuresti
"

Un restaurant foarte frumos, terasa mare, servire impecabila si rapida, meniul diversificat, mancarea foarte buna si preturi acceptabile. Este deja a 7a oara cand am fost aici, atat pentru a sarbatori zile de nastere, cat si aniversari si iesiri placute cu prietenii. Cu siguranta, vom mai reveni si pe viitor si asta cat de curand 

— Alexandra
— Alexandra
"

Multumim pentru organizarea excelenta a nuntii, totul a iesit ireprosabil! Mâncarea a fost extraordinara 

— Roxana
— Roxana
"

I have been going to Gedi restaurant for several years now. We went there with some friends celebrating their birthdays, I've had my birthday done there a couple of years and I will propably do it again. The food and service is excellent! The staff is the same! I will definetly go again!

— Luminita B, Bucuresti
— Luminita B, Bucuresti
"

Multumim pentru profesionalismul de care ati dat dovada si pentru mancarea extraordinara care au facut din evenimentul nostru de pe 21 aprilie unul de neuitat!

— Adriana
— Adriana
"

Gedi boasts a large, tidy terrace with unintrusive music and excellent service. Indoors is similarly relaxed in terms of atmosphere, which means it is a great place for chatting away on a summer afternoon evening. They have a varied menu and the prices are very reasonable. One excellent feature of Gedi is its location, which is directly opposite the entrance to Titanii Park. This means it is a great place to meet if you are accompanied by children - the first of several playgrounds inside Titanii Park is visible from the restaurant so the kids can easily amuse themsleves in the park while you enjoy a terrace afternoon.

— Pete Ennion, Bucuresti
— Pete Ennion, Bucuresti
"

Este o locatie frumoasa, linistita, personalul foarte amabil, servirea impecabila, iar mancarea foarte buna!

— Alina
— Alina
Slider navigation

Table Reservation